• Bine ati venit in #stadioclub! •

Priority Booking

Va punem la dispozitie un numar de telefon dedicat si va promitem ca vom face tot ce putem pentru a va obtine intaietate la rezervari. Ganditi-va ce inseamna asta in seara finalei de la Cupa Mondiala de fotbal sau de Ziua Indragostitilor!

Newsletter

Va trimitem de doua ori pe luna un newsletter din care aflati inaintea tuturor toate ofertele speciale, asa ca puteti avea acces la tot ce-i mai bun fara sa stati la coada. Credeti-ne ca e bine sa stii din timp care sunt preparatele speciale din weekend, pe care le pregatim in editie limitata!

Secret Recipes

Va Impartasim in fiecare luna, prin intermediul newsletter-ului, cate una dintre retetele noastre preferate, in ton cu ingredientele de sezon. Apucati-va sa planuiti cina romantica acasa, cu tort de ciocolata Stadio la desert!

Special Party Offers

Va planuim in detaliu petrecerea dorita pentru a aniversa ziua de nastere sau 10 ani de la terminarea liceului. Ne ocupam si de o oferta speciala si, poate, de vreo surpriza! Sarbatoriti-va ocaziile speciale la Stadio si veti deveni preferatul tuturor!

Likes For Life

Va dam follow pe Instagram. O sa arataţi si mai bine cand o sa va urmareasca Stadio pe Internet! :)

Gold Card Upgrade

La un total de 1.200 lei cheltuiti in decurs de 12 luni de la activarea cardului, va trecem la nivelul urmator – Stadio Gold Card! si sa vedeti atunci cum lista avantajelor se dubleaza si apare si discount-ul! :)

Bonus 50 LEI

Va oferim 50 de lei bonus la prima nota achitata ca posesor al Stadio Club Card. Tuturor le pare bine cand mai face si restaurantul „un gest” la nota!

Regulament Card
Regulament Card Gold
Cardul Stadio